Bevidsthedsskifte

 Skab det liv du drømmer om! 

Gå aldrig på kompromis med din lykke!


- BevidsthedsskifteVed hvert årsskifte gør vi traditionelt status over året der gik og lægger planer for året der skal komme.

I den nordisk  tradition takkede man for året  og fornyede sine tidligere løfter til både Guder og mennesker, mens mjødhornet gik rundt.

Når vi står i den magiske port mellem det gamle og det nye. Kan det være med tvivl i hjertet, at vi planlægger ud i fremtiden, fordi vi måske ikke helt ved hvad vi vil og hvis vi ved det, så kan vi alligevel komme i tvivl og miste fokus på vejen til målet!

Jeg vil lære dig at vælge med hjertet og forstå din bevidsthed, sådan at du kan gå efter dine sande ønsker i livet. Jeg giver dig indsigtsfuld undervisning og brugbare værktøjer til at forstå at foretage dine sande valg og de ændringer der skal til, for at du går på den smukkeste vej i livet, sådan at du kan udleve den du er bestemt til at være. En vej hvor du er i kontakt med dine ressourcer og potentialer.
Jeg giver dig inspiration, guidning og støtte fra et spirituelt udgangspunkt, til at du kan finde ind til dig selv, så du bedre kan mærke dine reelle behov og ønsker til livet.

Du får powerfulde værktøjer til at finde ud af hvem og hvor du egentlig er i dit liv og hvilke forandringer der vil være de mest optimale og transformerende for dig lige nu, samt praktiske og powerfulde værktøjer til at skaber de nye ønskede forandringer gennem for eksempel nye positive vaner.

Forløbet er kun for de absolut seriøse, der virkelig ønsker at opnå et lykkeligere liv gennem indsigt i bevidstheden og positiv forandring!


Kurset afholes over

7 transformerende dage

og består af

7 undervisnings- og øvelsesvideoer 

7 guidede meditationer/øvelser

som du får adgang til

henover 14 dage

Du starter straks efter du har tilmeldt dig.

og har livstidsadgang.

 • Lev fra et spirituelt udgangspunkt


 • Find dine sande retninger i livet


 • Lev det liv du er bestemt til


 • Udlev dine potentialer


 • Forstå din bevidsthed

Underviser

Tabitha Daric-Schjøtt

Clairvoyant vejleder og formidler


I kursusperioden har du altid

mulighed for at kontakte mig.

Overskrifter på de 7 moduler

 • Forsæt kræver Bevidsthedsskifte
 • Dit livstræ - lær det at kende
 • Find dine hvorfor og lav nye vaner
 • Bær dig selv bevidst ind i virkeligheden
 • Skab nye positive vaner og ritualer

 • Manifestation
 • Husk - at trække vejret!

Kontakt til dine


Sande Ønsker


De 14 dage er sådan et slags pause periode, hvor du kigger ind i dig selv. Kigger på din oplevelse af nuet og ønsker for fremtiden. For har du noget at frygte eller glæde dig til, er dine vaner en hindring for at du kan ændre dig og har du fat i dine sande ønsker, eller bygger de bare på andres ønsker eller din nuværende frygt eller ærgrelser fra fortiden. 

Du får hjælp til at finde ind til dine sande ønsker og længsler.


Bevidsthed


Forstå Bevidsthed


Bevidsthed om din opdelte bevidsthed, er på mange måder nøglen til at forstå, hvorfor du ind imellem spænder ben for dig selv, og for at forstå hvordan du kan undgå at gøre det fremover.

Du vil få forklaring på, hvilke mekanismer det er der foregår i dig, så det bliver meget lettere for dig at vide, hvad du skal gøre for at lykkedes.Transformation


At lykkesDet kan være super frustrerende igen, igen at havde sat nogle ønsker om at ændre noget i dit liv, som du så oplever kun at kan holde fast i at gennemføre nogle få dage.

Det efterlader negative følelser i dig, som du så skal deale med.

Men når du først forstår mekanismerne bag at lykkes eller ikke lykkes med at opnå succes med dine ønskede ændringer, bliver det langt lettere at gennemføre dem, når du får denødvendige indsigter og metoder til at oplev den succes! Der ligger allerede materiale klart til dig, som du kan gå i gang med,

med det samme eller lige så snart det passer dig.


Værdi for 2.999,00 kr.


Din pris

kun 1.234 kr.

Eller 3 rater af 299 kr + 499 kr + 499 kr.


Adgang til første modul med det samme.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage inde  udløbet af 3. kursusdag. sjæl        krop        ånd

Tid tilbage til at forløbet ikke længere kan købes


7 spirituelt transformerende dage

7 undervisnings- og øvelsesvideoer 

7 guidede meditationer/øvelser

Eva anbefaler Coach2Balance kurser


Jeg har nu været med her i Coach2Balance i Ca en måneds tid, og har nu været igennem der meste af det materiale der lå af spændende ting. Jeg meldte mig ind for at "finde mig selv" lidt mere, og måske være heldig at komme lidt mere i balance. Jeg må sige jeg ikke er blevet skuffet, tvært i mod, jeg lærer for det første en hel masse nyt, som jeg ikke har "set" oplevet andre steder, elsker Tabitha's tilgang til det, og netop det at det er nyt, lærerigt og ja, meget jeg ikke har set før, det gør det spændende. f.eks hendes chakra øvelser, aldrig hverken set eller hørt dem omtalt før, men for mig giver det mening. bevægelse, flow, og sådan er så mange positive og overraskende ting. Og dybe lærerige ting, der giver stof til eftertanke og mening, og det er hele vejen rundt. Fantastisk. Og så elsker jeg at jeg mærker at Tabitha bare hviler i være sig selv, hvor ville det være befriende hvis vi alle var det. Kan kun anbefales med alle de stjerner jeg kan give. Prøv det. ❤


Eva Stonor Krum Møller