Vil du have virkelig forandring

Livsforandring

Ønsker du virkelig livsforandring?

Du kan google dig til alt, men en til en hjælp er 100% investering i dig selv

og dit dedikerede ønske om virkelig forandring!


Penge er bare penge


I min optik er penge bare en energi vi giver videre. Vi giver penge ud, og får noget tilbage, som har tilsvarende værdi for os. Noget tillægger vi altså størrer værdi end andet, og er derfor villige til at betale mere for det. Fordi det er vigtigt for os at få det. Så det er ikke penge som sådan der er vigtige, men den værdi de repræsenterer for os. Så når du betaler et andet menneske for at yde noget for dig, så anerkender du det menneskes indsats for dig. Du anerkender det, som det menneske kan gøre for dig, som du ikke selv kan.

Jeg kan ikke skabe virkelig afgørende livsforandring for dig for bare 499 kroner. Hvis du tror på, at nogle kan skabe virkelig afgørende livsforandring, til noget som vil forandre dit liv på væsentlige og vigtige punkter for altid, for bare  499 kroner, så værsgo! Gå ud og køb endnu et billigt forløb, og tro at det virkelig vil transformere dit liv på afgørende vis.


Jeg har studeret og praktiseret i mange år, indenfor de behandlingsområder jeg tilbyder dig. Og jeg har investeret tusindevis af kroner i at blive den bedste på mit felt. Så når du beder mig om at sænke min pris eller om at få min vejledning gratis, så beder du mig om at gå på kompromis med alt det jeg har lært, og alt det jeg kan give videre til dig. Så her har jeg to muligheder. Jeg kan enten afslå dit ønske eller sænke min standard.


Hvad foretrækker du?


Så hvor længe vil du lide, før du booker en tid og skaber den forandring,

du ønsker og har brug for i dit liv?