Hypnose hvad er det

Tabitha Daric-Schjøtt


Mentor • Coach • Hypnoterapeut


Vi er alle unikke og helt enestående, men glemmer det ofte når vi rammes af livet.

Livet er fuld af udfordringer og mulighed for indvikling og udvikling.

Du er hele tiden på vej ind i lykken, midt i lykken eller på vej ud af lykken, eller sagt med andre ord, altid på vej ind i en krise, midt i en krise eller på vej ud af en krise.

Du ved det i virkeligheden godt. Det er en del af livet!

Din opgave er, at lære at håndtere det på den bedst mulige måde.

Når du er indviklet i livet og har mistet overblikket, kan det blive nødvendigt at få hjælp udefra.


Hvad er hypnose

Hypnose er omgæret med mange myter. Måske er det fordi hypnose over tid er blevet omtalt som næsten overnaturligt og uforklarligt. For eksempel tror nogle mennesker, at når du er under hypnose, mister du næsten bevidstheden. Denne misforståelse og mange andre misforståelser kan også stamme fra nutidens sceneoptræden og den måde, hvorpå hypnose ofte fremstilles i film. Folk er ofte bange for at lade hypnotisøren tage kontrol. Men faktisk er det dig der er i en super bevidst tilstand, hvor du til hver en tid kan tage en beslutning om at træde ud af hypnosen. Faktisk er hypnotisøren bare en guide, der stiller relevante og forløsende spørgsmål til din underbevidsthed.

Under hypnose er du i trance, men hypnose er så meget mere end det. Hypnose er også en oplevelse, hvor hypnotisøren taler til dig - det er altså en envejskommunikation.

Trance er en helt naturlig tilstand, som du allerede selv går ind i flere gange om dagen. Du kender det fra at stå og glane ud af vinduet, være fanget ind i en TV serie eller at køre fra A til B og ikke kunne huske, hvordan du er nået dertil. I de situationer er du i en form for trancetilstanden, som du selv er gået ind i og efterfølgende har været i stand til at bevæge dig ud af igen. 

Når du ved scene hypnose ser folk løbe rundt og opføre sig som en kylling, er det dybest set fordi de selv et eller andet sted synes, at det er sjovt at være med i showet, og derfor har tilladt at hypnotisøren tager over i lige denne situation. I den udvælgelse hypnotisøren foretager, taler man derfor om at nogle ikke er hypnotiserbare, men alle er hypnotiserbare i en eller anden grad, der er bare nogle der ikke er det i den situation, fordi de dybest inde alligevel ikke ønsker at risikere at blive udstillet på den måde. Så din bevidsthed vil altid passe på dig, og vurdere om det er sikkert at gå i trance.

Hypnose vs hypnoterapi

Til forskel for traditionel hypnose, så foregår der i hypnoterapi en dialog - det er en dialog mellem klienten og hypnoterapeuten, hvor der arbejdes terapeutisk, mens klienten er i en hypnotisk tilstand - altså trance.

Hypnoterapi er en form for behandling, der kan løse mange bevidsthedsmæssige udfordringer og problemematikker. Ofte er vi slet ikke klar over, at det uhensigtsmæssige vi går og gentager og gentager i vores liv, kan have sin oprindelse i en ubearbejdet traumatisk oplevelse eller en konklussion, som vi har taget på et tidspunkt, hvor den var logisk og hensigtsmæssig, men nu er den bare en klods om benet, for at vi kan komme videre i livet og opnå det vi drømmer om. 

Med hypnoterapi kan vi opløse og transformere den automatik, sådan at vi skaber den nødvendige forandring. 

I selve sessionen, vil du se, føle og opleve en helt masse, som kommer fra den underbevidste del af din bevidsthed, som ved alt. Det er en vigtig del af transformationsprocessen, at du er i kontakt med din underbevidsthed.

Vi arbejder positivt og i forhold til, hvordan dit liv skal være fra nu af, når det er så meget nemmere at være dig og du er den stærkeste udgave af dig selv. Så selvom du kommer med en problematik, så vil en session være en oplevelse af lettelse, hvor hele fokus er på, at du komme af med det der tynger dig og at du i stedet får adgang til din livskraft og dine ressource.

Er du klar tiæ den forandring?

For den livsforandring som du drømmer om, kan du opnå på en eller ganske få behandlinger.

Eksempler på behandlingsmuligheder

ADFÆRD OG TRAUMER

 • Vægttab
 • Rygestop
 • Allergi
 • Selvværd og selvtillid
 • Fobier-angst
 • Uhensigtsmæssig adfærd


En sesssion varer typisk 1,5-2 timer

De fleste behandlinger kræver et forløb på 1-3 sessioner

ANGST OG FOBIER

 • Angst kørekort / køre bil
 • Vandskræk
 • Angst for at tale i forsamlinger
 • Små rum, åbne/lukkede pladser
 • Tandlægeskræk
 •  Flyskræk,
 •  Højdeskræk / dybdeskræk
 •  Klaustrofobi
 •  Eksamensangst(fra 14 år)
 •  Fobier for fx edderkopper, fugle, frøer, slanger etc

NATURLIGT VÆGTTAB

Fjerne sukkertrang, 2 sessioner

Sund & Slank forløb, 3 sessioner

Slank med Gastric Ballon, 4 sessioner

Læs mere under "Vægttab"

KRAV TIL DIG SOM KLIENT

Du er fyldt 18 år.

(eksamensangst fra 14 år) 

Du er ikke påvirket af alkohol, stoffer, medicin el.lign 

Du har ingen psykiatriske diagnoser eller epilepsi

Hypnoterapi adskiller sig!


På væsentlige punkter fra andre terapier. For jeg graver ikke i dine dårlige minder, men kalder dem blot let frem og transformerer dem lynhurtigt.

Resultatet er fantastisk!

En session hos mig er altid en helt personlig og unik oplevelse. Hverken form eller indhold er ens, og kan heller aldrig blive det.

Når først du har givet mig lov, så starter jeg altid med at stille psykisk ind på dig. Det gør jeg, hvad enten vi mødes fysisk eller over nettet.

Medmindre vi specifikt har aftalt, hvad sessionen skal indeholde, så følger jeg min intuition og giver dig den mest optimale info og behandling på det givne tidspunkt.


​Vil du komme til en session hos mig, så er det meget vigtigt for mig, at du er motiveret til at skabe transformation og forandring, fordi du nu vil noget andet end det du hidtil har haft og at du er villig til at kigge ind i dig selv med kærlige og tilgivende øjne.

Mange mennesker kigger det meste af deres liv ud på verden. De fleste af vores læreanstalter har netop fokus på, at vi er i verden på den måde.

Vi skaber vores egen opfattelse af virkeligheden.

I forhold til den måde vi er i verden på, ud fra vores sociale relationer og status. Måske sammenligner vi os selv med andre og ønsker os de materielle goder som de har. Måske er vi fantastiske til at sevicere andre eller at få andre til at servicere os. Hvis vi altid kigger ud, og ikke ind i os selv, så skaber vi en ubalance i vores måde at leve vores liv på. Der kan være mange årssager til, at vi ikke kigger ind i os selv. En af dem kan være, at der ligger smertefulde oplevelser, som er gemt væk i vores under-bevidsthed, ting vi fortryder eller ting vi er flove over.

Det at få dem op til overfladen og transformere dem, vil starte en lettelse og befrielse i dit system. En lettelse og befrielse som kommer til at fylde meget mere end den smerte som lå og ulmede. Så hvorfor gå så mange år med en smerte, når den på få timer kan transformeres til noget meget mere positivt.



Det er vigtigt, at du kigger indad, det er vigtigt, at du lærer at forstå dig selv og dine egne reaktioner, din egne følelser og dine egne fornemmelser.

Og det er muligt at kigge lige så langt ind, som det er at kigge ud!

Når du ikke lytter til dig selv, begynder sjælen at tale højere og højere og højere, indtil den råber dig ind i ansigtet.

Jeg er af den mening, at når kroppen begynder at vise tegn på overvægt, smerte eller sygdom, så kan det ofte være sjælens måde at råbe dig op på.

"Hallo, jeg er her også, og jeg har brug for din opmærksomhed."

Ubalancen eller smerteniveauet udvider sig, indtil det bliver smertefuldt.

Det jeg kan tilbyde dig, er hjælp til at kigge indad i dig selv, til at skabe balance i dit liv, i mellem den indre og den ydre verden.  At oprette balancen i dit helbred, for dit smerteniveau for dit velbefindende og for din livsglæde.

Når du kommer til mig er det vigtigt, at du er motiveret og klar til at skabe den nødvendige forandring, at du er parat til at arbejde sammen med mig og åbne dig for dig selv, sammen med mig.

Der er så meget smukt inden i dig, som du går du glip af at se, når du lader alt det andet fylde mest. Alt det som vi i hypnoterapien så let kan transformere til at være gode læringsoplevelser i stedet for smertefulde minder. For det fantastisk ved hypnoterapi er, at du til forskel for andre terapier, ikke behøver at grave i fortiden,  men blot kalde den let frem og så transformere den lynhurtigt.

For mig er det fantastiskt,  at få lov til at guide dig, ind til det smukke væsen du er.

Du er et smukt væsen - Du er et unikt væsen - Du er dig!

Og jeg ønsker, at du skal se det og opleve det!



De største indsigter og forandringer skaber du i dit liv, ved selv at være dem!


Jeg er aktiv på Facebook 


Klik på knappen

Log ind og like eller følg


Jeg er aktiv på Instagram 


Klik på knappen

Log ind og like eller følg