Terapi

Terapi

At arbejde med sig selv, er en terapeutisk proces

En terapeutisk proces er foreneklet set et spørgsmål om, at opdage og se det du ikke tidligere kunne se i dit liv, undersøge det du finder og lægge en strategi for, hvordan  du kan  handle anderledes på det fremover.

Hvert enkelt step kan gøres på mange forskellige måder. Der kan anvendes intuition og teoretiske metoder.

Ingen vej er mere rigtig end en anden, for kun du kan træde din sti.


Vores  opgave er blot, at stå ved din side for en stund, og hjælpe dig i din proces.


Vi benytter gennemprøvede og kendte teorier  fra såvel det etablerede system, som   fra den alternative verden. For os er der ikke længere imellem dem, end den menneskeskabte virkelighed hvert system har tænkt om sig selv. Altså ikke en virkelig barriere, men kun en mental barriere.

Hvad kan Terapi?

Hjælpe dig til at:

  • afdække og bearbejde problematikker i dit liv
  • afdække personligt potentiale
  • komme fri af angst og fobier
  • forløse dine traumer
  • omprogrammere uhensigtsmæssig adfærd og følelser

Hypnoterapi adskiller sig!


På væsentlige punkter fra andre terapier. For jeg graver ikke i dine dårlige minder, men kalder dem blot let frem og transformerer dem lynhurtigt.

Resultatet er fantastisk!


Hvad er hypnose

Hypnose er omgæret med mange myter. Måske er det fordi hypnose over tid er blevet omtalt som næsten overnaturligt og uforklarligt. For eksempel tror nogle mennesker, at når du er under hypnose, mister du næsten bevidstheden. Denne misforståelse og mange andre misforståelser kan også stamme fra nutidens sceneoptræden og den måde, hvorpå hypnose ofte fremstilles i film. Folk er ofte bange for at lade hypnotisøren tage kontrol. Men faktisk er det dig der er i en super bevidst tilstand, hvor du til hver en tid kan tage en beslutning om at træde ud af hypnosen. Faktisk er hypnotisøren bare en guide, der stiller relevante og forløsende spørgsmål til din underbevidsthed.

Hypnoterapi er hypnose med en terapeutisk dialog  og er en form for behandling, der kan bringe positive ændringer i dit liv.

Med hypnoterapi kan du løse mange typer af problematikker, med kun en eller få behandlinger, uden at skulle genopleve dårlige oplevelser igen og igen.

Hypnose vs hypnoterapi

Under hypnose er du i trance, men hypnose er meget mere end det. Hypnose er også en oplevelse, hvor terapeuten taler til dig - det er altså en envejskommunikation, hvor i mod hypnoterapi er en dialog - det er en dialog mellem klienten og terapeuten, mens klienten er i en hypnotisk tilstand altså trance.

Du vil se, føle og opleve en helt masse, som kommer fra din underbevidsthed, som ved alt. Det er en vigtig del af transformationsprocessen, at du er i kontakt med din underbevidsthed.

Der arbejdes positivt og i forhold til, hvordan dit liv skal være fra nu af, når det er så meget nemmere at være dig og du er den stærkeste udgave af dig selv. Så selvom du kommer med en problematik, så vil en session være en oplevelse af lettelse. 

Jeg er aktiv på Facebook 


Klik på knappen

Log ind og like eller følg


Jeg er aktiv på Instagram 


Klik på knappen

Log ind og like eller følg


unsplash