Vægttabs KLUB

fordi ingen skal stå alene i et vægttab

Vægttabs Klub


Vægttab uden kamp

Jeg omprogrammer din underbevidsthed, gennem online hypnoser og sessioner, sådan at dit vægttab bliver let og naturligt og fuld af succesoplevelser. Fordi din underbevidsthed støtter dig i dit vægttab, i stedet for at modarbejde dig!

Kun naturligt vægttab 

Du skal ikke tilpasse dig en andens rigide kostplan eller stramme træningsprogram. Men lærer gennem hypnoserne og sessionerne at lytte til din egen krops reelle behov, så du får skabt et naturligt vægttab.

Tidsbegrænset Tilbud

Normalpris 575 kr pr md

Nu halv pris 287 kr pr md

Hypnoser

og

Hypnoterapier

online

Nye online hypnose hver md

Du kan allerede nu vælge målrettet bland de mere end 20 slankehypnoser der allerede ligger klar til dig.

Vælg dem der rammer dine ømme punkter bedst og så selvfølgelig udvælg dine yndlings hvor og når du vil.

SKAB ET VARIGT RESULTAT

Du behøver ikke længere at opleve de her konstante jo-jo turer, hvor du taber dig for blot at tager det hele eller mere på -  igen, igen. For hypnoserne virker også på lang sigt.

Tilmeld dig helt uforpligtende vægttabs inspiration og motivation længere nede på siden, og få tilsendt inspirations e-mails.

For dig som bare vil tabe dig nu!

Og som ved, at der skal et nyt perspektiv og indgangsvinkel til, hvis du skal skabe et holdbart vægttab. Ikke bare et quickfix, med hurtigt tabte kilo, som du tager på igen.

Et ultimativt forløb 

Du har allerede prøvet at quickfikse dit vægttab, så du ved godt, at hvad der forsvandt let, kom også let tilbage. Det er muligt, at det virker for nogle med sådan et hurtigt vægttab, men ikke for dig. Derfor er det nødvendigt for dig, at skabe en forandring over længere tid, sådan at dit vægttab også varer ved.


Du skal ikke stå alene,

med så stor en udfordring

Du kommer med i vores fællesskab på facebook, med peptalks, udveksling og kontinuerligt nye vægttabs hypnoser.

Som jeg, kender du muligvis ærgrelsen og håbløsheden, når du mærker eller ser alle dine ekstra kilo. Og du ved, at du burde gøre noget mere for at tabe dig. Måske har du også på slankekure, tabt hele din vægt i kilo mange gange, og taget dem på igen.

For de fleste er det nemlig langt sværere at holde vægten efter et vægttab, end selve vægttabet, som jo er svært nok i sig selv.

Derfor skal ingen stå alene med den udfordring det er at tabe sig og den største udfordring af dem alle, at holde vægten efterfølgende! 


Du får et varigt resultat

For de ændringer vi skaber i din underbevidsthed, bliver der lige så længe som du ønsker det. Så det er altså ikke en tidsbegrænset kur, men et vægttab som skal forsætte, så det skaber en vedvarende vægtændring nu og fremover.

Deltag hvor og når det passer dig

Du kan deltage hvor end i landet eller verdenen du befinder dig. Du behøver ikke mere end en smartphone, ipad, PC eller lignende der har netforbindelse. Du kan lytte til hypnoserne og hynoterapierne i Facebook gruppen og på min undervisningsportal.

Jeg har samlet rigtig meget erfaring og viden, som jeg vil dele i vores fællesskab, hvor vi også kan støtte og udveksler med hinanden.

Alt kommer selvfølgelig til at foregå i en opløftende og hjertevarm stemning.

Jeg har selv været svært overvægtig

Jeg er selv gået fra svært overvægtig, til overvægtig og er nu lige dumpet til normalvægtig. Så jeg ved hvad jeg taler om, når jeg taler om alle de svære valg og følelser. Både dem jeg har omkring mig selv og min krop og dem som andre og samfundet har til mig og min krop. For overvægt bliver i høj grad stigmatiseret i vores overflods samfund.


Metoden

Mine metoder er kontroversielle, men langt lettere at følge, end at skulle sætte sig ind i tusinde opskrifter og følge en streng planlagt diæt eller tage stropture til det lokale fitnesscenteret. Alt det har jeg prøvet, og det virkede ikke for mig. Det gjorde mig bare mere og mere ulykkelig og ked af det!

Jeg bruger bevidsthedsændring, som mit stærkeste våben, mod de for mange kilo på sidebenene. Og det virker, selvom jeg stadig drikker rødvin og spiser chips og kage. Men nu bare på en anden måde og med en anden bevidsthed. For i min verden, skal der mere til end - nu må du bare tage dig sammen strategien. Du skal finde ind til din naturlige evne til at vælge det der er rigtigt for dig. For i virkeligheden er din krop og din bevidsthed super intelligent, og ved faktisk godt hvad der er bedst for dig. Så derfor skal du have opbygget din selvfølelse på en sådan måde, at du kommer til at hvile i dig selv, på en helt ny og naturlig måde.

VIP forløbet er noget for dig,

hvis du kan genkende:

  • Overvægt
  • Overspisning
  • Trøstespisning
  • Energiforladthed
  • Afmagt, når du tænker på mad
  • Spiser uden at være sulten
  • Spiser for meget af de usunde ting
  • Lavt selvværd
  • Hånlige tanker om dig selv
  • Ingen motivation til dit vægttab

Tabitha Daric-Schjøtt

Din hypnoterapeut

Få helt uforpligtende

tilsend inspiration

til dit vægttab

på e-mail

Tabitha Daric-Schjøtt

Din hypnoterapeut

Terapien


Gennem coaching og hypnose er det muligt at reducere og fjerne den følelsesmæssige binding til mad, fjerne sukkertrangen, fjerne eller reducere trangen til overspisning og fremme motivationen til en sundere livsstil gennem en let og naturlig adfærdsændring.

Sådan at det bliver helt naturligt og føles let at frigive de overflødige kilo og få kroppen "into shape".

Gennem om-progammering af underbevidstheden styrker jeg dit selvværd og sætter gang i den vildeste selvudvikling, sådan at den indre kamp mellem fornuft, følelser og adfærd slutter. 


Sessionerne forgår online, så du kan sidde i dine vante omgivelser og være helt afslappet og i ro både før, efter og under. Det gør en væsentlig forskel, at du kan være helt dig selv og i dine egen refleksion, uden at skulle ud og blande dig med andre, tage stilling til at finde vej eller andet forstyrrende for din slanke process.

Gastric Hypnose


I programmet ligger der en Gastric Hypnose - Ballon metoden klar til dig. Denne hypnoterapi er inspireret af det operative indgreb, hvor der indsættes en ballon i maven.


Det er en anderledes og ret effektiv måde at tabe de overflødige kilo på!


Hypnoterapien er bare endnu bedre end det fysiske indgreb. 

Det fysiske indgreb er dyrt, tidsbegrænset og har bivirkninger, hvor imod hypnosen er billig, virker resten af dit liv og skabe rkun gode, positive oplevelser i din krop og bevidsthed.


Du får med det samme adgang til min Gastric Hypnose - Ballon metoden, lige så snart du har tilmeldt dig.


Så skynd dig!

Hypnoterapi adskiller sig!


På væsentlige punkter fra andre terapier. For jeg graver ikke i dine dårlige minder, men kalder dem blot let frem og transformerer dem lynhurtigt.

Resultatet er fantastisk,

når fokus er på målet!

Hvad er hypnose

Hypnose er omgæret med mange myter. Måske er det fordi hypnose over tid er blevet omtalt som næsten overnaturligt og uforklarligt. For eksempel tror nogle mennesker, at når du er under hypnose, mister du næsten bevidstheden. Denne misforståelse og mange andre misforståelser kan også stamme fra nutidens sceneoptræden og den måde, hvorpå hypnose ofte fremstilles i film. Folk er ofte bange for at lade hypnotisøren tage kontrol. Men faktisk er det dig der er i en super bevidst tilstand, hvor du til hver en tid kan tage en beslutning om at træde ud af hypnosen. Faktisk er hypnotisøren bare en guide, der stiller relevante og forløsende spørgsmål til din underbevidsthed.

Under hypnose er du i trance, men hypnose er så meget mere end det. Hypnose er også en oplevelse, hvor hypnotisøren taler til dig - det er altså en envejskommunikation.

Trance er en helt naturlig tilstand, som du allerede selv går ind i flere gange om dagen. Du kender det fra at stå og glane ud af vinduet, være fanget ind i en TV serie eller at køre fra A til B og ikke kunne huske, hvordan du er nået dertil. I de situationer er du i en form for trancetilstanden, som du selv er gået ind i og efterfølgende har været i stand til at bevæge dig ud af igen. 

Når du ved scene hypnose ser folk løbe rundt og opføre sig som en kylling, er det dybest set fordi de selv et eller andet sted synes, at det er sjovt at være med i showet, og derfor har tilladt at hypnotisøren tager over i lige denne situation. I den udvælgelse hypnotisøren foretager, taler man derfor om at nogle ikke er hypnotiserbare, men alle er hypnotiserbare i en eller anden grad, der er bare nogle der ikke er det i den situation, fordi de dybest inde alligevel ikke ønsker at risikere at blive udstillet på den måde. Så din bevidsthed vil altid passe på dig, og vurdere om det er sikkert at gå i trance.

Tabitha i trance gennem selvhypnose

Så let er det at blive slankere!

Vælg din pakke

Klik og følg flowet

Enkelt sessioner på lydfil

Få tilsendt en eller

flere filer online

Pr. fil

1.200 kr

Slank med Gastric Hypnose

Individuelt tilpasset forløb

4 personlige session

- online


Det ultimative hypnoterapeutiske individuelle slankeforløb, der igangsætter og booster din vægttabsrejse4 individuelle personlige sessioner med Tabitha over Zoom.


1. Session adfærdsændring

2. Traumeforløsning

3. Virtuel installation af ballon

4. Opfølgning

I alt

Betal 4.200 kr

BOOK Gastric forsamtale

uforpligtende

Det ultimative VIP forløb

Spar 6.181 kr.

med det samme

Nye transformerende

Vægttabs Hypnose

hver md

+

Gastric Hypnose

som fælles sessioner

+

VIP fællesskab

De samme hypnoser som i Gastric hypnose

kr

4.200,00

20 hypnoser

kr

2.268,00

Total værdi

kr

6.468,00

Kun lige nu

halv pris

      287 kr pr md

Normalpris: 575 kr pr. md