Vægttabs KLUB

Klub

Hypnotisk Vægttab


Find din indre sundhedsapostel

DET SUCCESFULDE FORLØB


Din vægttabs transformation bliver skabt gennem noget så simpelt som en adfærdsændring.


Men netop, at det er så simpelt, er det der gør det så let naturligt, lige til at gennemføre og allervigtigst - skaber grobund for et varigt vægtab. Til forskel fra en slankekur, hvor du kun taber dig, mens du er på kuren og ofte derefter tager det hele eller mere på igen. Du behøver ikke engang intensivt at sætte dig ind i en masse træningsprogrammer og madplaner, hvor du skal spise noget bestemt i nogle bestemte mængder, sulte dig selv for så måske at spise noget du ikke kan lide. Os der har været på slankekure kender de nedslidende humør og blodsukker udsving som tærer på livsenergien. Dem skal vi have erstattet med selvkærlige handlinger, gennem ugentlige inspirerende og transformerende online hypnoser.


"Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og lytte til min stemme!"

fordi ingen skal stå alene i et vægttab

575 kr pr md


Hypnoser

og

Hypnoterapier

online

20+ hypnoser

Du kan allerede nu vælge målrettet bland de mere end 20 slankehypnoser der allerede ligger klar til dig.

Vælg dem der rammer dine ømme punkter bedst og så selvfølgelig udvælg dine yndlings hvor og når du vil.

SKAB ET VARIGT RESULTAT

Du behøver ikke længere at opleve de her konstante yo-yo turer, hvor du taber dig for blot at tager det hele eller mere på -  igen, igen. For hypnoserne virker også på lang sigt.


DIT VÆGTTABS GENNEMBRUD


Forestil dig, hvor meget livsglæde, selvværd og selvtillid  det vil skabe i dig, at du opnår din drømmevægt. Hvordan tidligere sårende kommentarer fra andre og negative tanker fra dig selv om din krop, ikke længere på samme måde kan slå dig ud eller skabe en oplevelse af stigmatisering i dig.

Forestil dig hvor meget lettere det bliver at klæde dig smukt, uden at skulle prøve 7 forskellige outfit, der ser krøbet ud.

Forestil dig så let som ingenting, at kunne deltage i fysiske aktivitet med venner, familie og børn."Forestil dig, at du elsker din krop

og alt det den kan gøre for dig!"MIN HISTORIE


Da jeg selv var i BMI kategorien svært overvægtig, gik jeg lidt og gemte mig, fordi jeg ikke passede ind i skønhedsidealet om at være slank og fit. Jeg stod aldrig frem og udtalte mig om noget, jeg følte ligesom ikke, at jeg havde ret til det, når jeg var så tyk. Og var der nogle der viste mig opmærksomhed, følte jeg mig nærmest beæret, og havde derfor også svært ved at stoppe grænseoverskridende opmærksomhed, ligegyldig hvor krænket og ked af det jeg følte mig, så fandt jeg mig i alt for meget og græd så i alene stilhed. 

Sådan er det ikke længere. Jeg føler, at jeg har al mulig ret til at være i livet og at udtale mig. Også selvom jeg ikke er super slank endnu, selvom jeg er normalvægtig målt på BMI. 

Først prøvede jeg alle mulige slankeprodukter, slankekurer og fulgte nærmest ukritisk de råd og vejledninger jeg fandt i ugeblade og på nettet. Jeg tabte mig en smule, men derefter tog jeg bare på og på, for hvert tiltag og råd jeg fulgte, blev det nærmest værer. 

Jeg tager ikke mere på, alene det er en sejer, også selvom vi ikke altid forstår at værdsætte det. 

Nu taber jeg mig faktisk også stille og roligt. Og det er netop det stille og rolige vægttab, der er det sunde og varige vægttab for kroppen."Så lad os skabe det sunde og varige vægttab for dig og din krop"


Bedre end vægttabsmedicin


Brug hypnoserne i stedet for det dyre vægttabsmedicin, som vi endnu ikke ved, hvilke bivirkninger kan have på den lange bane. Eller hvis du allerede har taget vægttabsmedicin, så kan du bruge hypnoserne til at fastholde dit vægttab, uden forsat at bruge vægttabsmedicin.


SÅDAN TABER DU DIG


I stedet for at tænke i systemer, planlægning og skemaer, så kigge på dig selv. Ikke bare udefra men faktisk indeni og indefra. For det er der magien begynder at ske, og du taber dig let og naturligt.

For i virkeligheden bygger vores spisemønstre på gamle oplevelser, konklusioner og reaktioner, som for længst kan være glemt i vores bevidste sind, men altså gemt og stadig aktive i vores underbevidste sind. Nogle mønstre er hensigtsmæssige, andre er rigtig uhensigtsmæssige.

Og jeg påstår heller ikke, at min måde er for alle. (Du har en måned til at prøve den til en billig pris)

 

Den hypnose og hypnoterapi jeg har gennemgået, lært og selv bruger nu, vil i den grad styrket dit selvværd og din livsglæde generelt. Du får så meget mere end bare et vægttab. Fordi du også har finder dig selv og din stemme. 

 


"Jeg ønsker virkelig at du skal finde dig selv

og din stemme"


 
MIN MÅDE AT SKABE ET VÆGTTAB PÅ ER UNIK


Med min måde at skabe et vægttab på, skal du være villigt til at åbne dig for dig selv, med mig som guide. 

Jeg har brugt mange år på at kunne gøre det jeg gør, så blidt og alligevel så altafgørende livsændrende som muligt. Jeg lægger hele min viden og livserfaring bag at hjælpe og guide dig.

Så jeg er langt forbi det med blot at give råd og vejledning, når jeg sådan for alvor går ind og skaber transformation.

For det er ikke råd og vejledning til dit bevidste sind, som skaber dit vægttab. Det er alligevel ikke dit bevidste sind der bestemmer dine spisemønstre. Så hvad hjælper det at give det bevidste sind råd og vejledning.

Hvis det var nok, så ville vi alle tabe os så let som ingenting - ikke!

Det hele foregår i dit underbevidste sind, som udgør 80-95% af din samlede bevidsthed. Så når dit bevidste sind, som udgør 5-10% af din bevidsthed, ønsker at du skal følge råd og vejledning som ikke passer til dig, så skal de 5-10% skal overgå og besejre alt det der ligge i de 80-95% af konklusioner og overbevisninger, som er gemt men ikke glemt. Hvilken del af din bevidsthed tror du vinder?

 


"Det giver i høj grad mening at transformere,

alt det gemte der styrer dig og dit liv!"DEN UNIKKE TILGANG ALLE BURDE HAVE TIL VÆGTTAB


I forløbet lærer du at mærke efter i dig selv, hvad der er de bedste vægttabs løsninger for dig. Det betyder, at det bliver helt naturligt og ubesværet for dig at tage de selvkærlige vægttabs valg, der skal til for at du skaber et flow, hvor du hele tiden taber dig. Du skal ikke passe ned i en andens kostplan eller træningsprogram, du skal følge din egen unikke, fordi du er unik. Fordi din krop er unik i dens kemiske sammensætning. Ja, din krop ved godt hvad den har brug for, for at fungere optimalt og holde sig slank og fit. Det er alt det tanke og følelses gods i din underbevidsthed, der skaber forvirring og misledende signaler. Det rydder hypnoserne op i. For både ønsket og handlingen til vægttab starter i din bevidsthed. Så hvis der er gammelt knas i maskineriet, vil du blive ved med at spænde ben for dig selv, indtil du har fået renset det ud."Du har kun denne ene krop i dette liv -

tag dig godt af den!"


HOLD MOTIVATIONEN OPPE

Det er desværre så let at miste motivationen undervejs i et vægttab,

så i stedet for bare at give op, så er det meget lettere at tænde for en lydfil med hypnose,

som booster din motivation og får dig tilbage på sporet igen.

VIP forløbet er noget for dig,

hvis du kan genkende:

  • Overvægt
  • Overspisning
  • Trøstespisning
  • Energiforladthed
  • Afmagt, når du tænker på mad


  • Spiser uden at være sulten
  • Spiser for meget af de usunde ting
  • Lavt selvværd
  • Hånlige tanker om dig selv
  • Ingen motivation til dit vægttab


SÅDAN FUNGERER KLUBBEN


Klubben består af et Facebook fællesskab, hvor vi kan udveksle og et online medlemsområde med over 20 vægttabshypnoser på video og lydfil. Der findes lange (ca. 1 time) terapeutiske hypnoser og korte (ca. 15-20 min.) som kan bruges til at holde motivationen oppe og booste vægttabet. Der er morgen og sove hypnoser og nogle at lytte til i løbet af dagen.

Der er endda en gå hypnose.

Så programmet er lige til at få til at passe ind i din travle hverdag.

Terapien


Gennem coaching og hypnose er det muligt at reducere og fjerne den følelsesmæssige binding til mad, fjerne sukkertrangen, fjerne eller reducere trangen til overspisning og fremme motivationen til en sundere livsstil gennem en let og naturlig adfærdsændring.

Sådan at det bliver helt naturligt og føles let at frigive de overflødige kilo og få kroppen "into shape".

Gennem om-progammering af underbevidstheden styrker jeg dit selvværd og sætter gang i den vildeste selvudvikling, sådan at den indre kamp mellem fornuft, følelser og adfærd slutter. 


Sessionerne forgår online, så du kan sidde i dine vante omgivelser og være helt afslappet og i ro både før, efter og under hypnoserne. Det gør en væsentlig forskel, at du kan være helt dig selv, i dine egen refleksion, uden at skulle ud og blande dig med andre, tage stilling til at finde vej til en terapeut eller andet forstyrrende for din transformations process.

Gastric Hypnose


I programmet ligger der en Gastric Hypnose - Ballon metoden klar til dig. Denne hypnoterapi er inspireret af det operative indgreb, hvor der indsættes en ballon i maven.


Det er en anderledes og ret effektiv måde at tabe de overflødige kilo på!


Hypnoterapien er bare endnu bedre end det fysiske indgreb. 

Det fysiske indgreb er dyrt, tidsbegrænset og har bivirkninger, hvor imod hypnosen er billig, virker resten af dit liv og skabe gode, positive oplevelser i din krop og bevidsthed.


Du får med det samme adgang til min Gastric Hypnose - Ballon metoden, lige så snart du har tilmeldt dig.


Så skynd dig!


HAR DU IKKE TID LIGE NU?

 

Du får din tid tifold igen!

For efter hver hypnose vil du føle det som havde du fået en lur. Og du vil have overskud og energi til at tage fat på dagens udfordringer. Så faktisk er manglende tid den dårligste undskyldning nogen sinde, for ikke at tage hånd om dit vægttab gennem hypnose.

Og vægttabet er faktisk bare en bivikning af, at hypnosen giver dig så meget mere livsglæde og livsmod, fordi hypnoserne rydder op i mange aspekter af dit liv. Mange oplever positive forandringer i livet generelt.

 


"Forestil dig at være slank og fuld af livsglæde!"

 TIDSBEGRÆNSET TILBUD


Et effektivt og vedvarende gruppeforløb med ugens nye vægttabs hypnoser uge efter uge live i vores Facebook gruppe, samt udvalgte vægttabs hypnoser på kursusportalen. 

Kan til hver en tid meldes fra, da du kun binder dig for en måned af gangen. Alle oplever en forandring i deres spisevaner efter den første måned. (Ofte også positive forandringer i andre områder af deres liv).

Det er umuligt at opgøre livsglæde i kroner og øre, for livsglæde er uvurderlig!

Lige nu halv pris, kun kr. 234 kr. pr. md - prisen stiger meget snart til 567 kr. pr. md.

 


"Spild ikke tiden på at være ulykkelig over din krop!

Gør noget i dag for at genvinde din livsglæde!"


Der er stadig 3 pladser tilbage til KUN 287 kr. pr. md.

Så du kan lige nå at prøve til den billig pris.Hypnoterapi adskiller sig!


På væsentlige punkter fra andre terapier. Fordi jeg ikke graver i dine dårlige minder, men kalder dem blot let frem og transformerer dem lynhurtigt.

Resultatet er fantastisk,

når fokus er på målet!

Hvad er hypnose

Hypnose er omgæret med mange myter. Måske er det fordi hypnose over tid er blevet omtalt som næsten overnaturligt og uforklarligt. For eksempel tror nogle mennesker, at når du er under hypnose, mister du næsten bevidstheden. Denne misforståelse og mange andre misforståelser kan også stamme fra nutidens sceneoptræden og den måde, hvorpå hypnose ofte fremstilles i film. Folk er ofte bange for at lade hypnotisøren tage kontrol. Men faktisk er det dig der er i en super bevidst tilstand, hvor du til hver en tid kan tage en beslutning om at træde ud af hypnosen. Faktisk er hypnotisøren bare en guide, der stiller relevante og forløsende spørgsmål til din underbevidsthed.

Under hypnose er du i trance, men hypnose er så meget mere end det. Hypnose er også en oplevelse, hvor hypnotisøren taler til dig - det er altså en envejskommunikation.

Trance er en helt naturlig tilstand, som du allerede selv går ind i flere gange om dagen. Du kender det fra at stå og glane ud af vinduet, være fanget ind i en TV serie eller at køre fra A til B og ikke kunne huske, hvordan du er nået dertil. I de situationer er du i en form for trancetilstanden, som du selv er gået ind i og efterfølgende har været i stand til at bevæge dig ud af igen. 

Når du ved scene hypnose ser folk løbe rundt og opføre sig som en kylling, er det dybest set fordi de selv et eller andet sted synes, at det er sjovt at være med i showet, og derfor har tilladt at hypnotisøren tager over i lige denne situation. I den udvælgelse hypnotisøren foretager, taler man derfor om at nogle ikke er hypnotiserbare, men alle er hypnotiserbare i en eller anden grad, der er bare nogle der ikke er det i den situation, fordi de dybest inde alligevel ikke ønsker at risikere at blive udstillet på den måde. Så din bevidsthed vil altid passe på dig, og vurdere om det er sikkert at gå i trance.

Tabitha i trance gennem selvhypnose

Så let er det at blive slankere!

Vælg din pakke

Klik og følg flowet

Slank med Gastric Hypnose

Individuelt tilpasset forløb

4 personlige session

- online


Det ultimative hypnoterapeutiske individuelle slankeforløb, der igangsætter og booster din vægttabsrejse4 individuelle personlige sessioner med Tabitha over Zoom.


1. Session adfærdsændring

2. Traumeforløsning

3. Virtuel installation af ballon

4. Opfølgning

I alt

Betal 4.200 kr

BOOK Gastric forsamtale

uforpligtende

 VIP forløb

Spar 5.893 kr.

med det samme

Nye transformerende

Vægttabs Hypnose

hver md

+

Gastric Hypnose

som fælles sessioner

+

VIP fællesskab

De samme hypnoser som i Gastric hypnose

kr

4.200,00

20 hypnoser

kr

2.268,00

Total værdi

kr

6.468,00

KUN

575 kr pr. md

Det ultimative Program

Tilmeld dig

klub Sublim Livsførelse 199 kr. pr. md


Få det samme som i

VIP forløbet 

+

Klub Sublim Livsførelse

+

Meditationskursus


Jeg ved det,

det er et helt vild tilbud!

P.S. I klub Sublim Livsførelse hedder Hypnotisk Vægttab "Find din indre sundhedsapostel"

men indeholder de samme lydfiler

Det hele for kun 199,- kr. pr. md