Spirituel Online Klub


KLUB


Spirituel Livskvalitet

- er Personlig Udvikling


Udforsk dine spirituelle evner


- og kom i balance med dig selv!

Du interesserer dig for spiritualitet og din egen lykke!

Du ved at dit liv NU og for fremtiden skal leves på dine betingelser og efter dit hjerte!


Måske har du nogle udfordringer og blokeringer, som du gerne vil gøre op med, samtidig med at du ved, at du har uforløste ønsker og muligheder som skal udleves!

Kan du genkende dine ønsker?

Om Klub Spirituel Livskvalitet


Du får hver eneste måned ny spirituel inspiration til din personlige og spirituelle udvikling i form af online undervisning, meditationer, hypnoser og øvelser 

Du lærer en masse om spirituelle sammenhænge, og om hvordan du kan bruge din intuition til at skabe ro og glæde i dig selv og i dit liv. Det kræver ingen forudsætninger at være medlem i klubben, for jeg fortæller dig alt du har brug for, for at åbne din bevidsthed for din spirituelle side.❤️2❤️4❤️7

kr. pr. mdTilmelder du dig lige nu,

får du min Chakra Masterclass med,

til en værdi af 1.846,00 kr. P.S. prisen kommer til at stige


Så slå til nu!


7 dages tilfredshedsgaranti


Denne MÅNEDS TEMA:


Håndtering af spøgelser


Du kan købe kurset til normalpris kr. 1.125,- 

eller se kurset i klub Spirituel Livskvalitet

til 247,- kr. pr. md. 

Jeg vil fortælle dig om den åndelige verden, dens opbygning og hvordan du kan interagere med den og få hjælp fra den. Og gennem terapeutiske værktøjer, vil jeg hjælpe dig til at frisætte traumer og blokeringer, så det bliver meget lettere for dig at skabe kontakt og finde din egen balance i livet som spirituelt orienteret menneske.
SPECIAL PRISSkynd dig!


Klubtema i denne måned:

Håndtering af spøgelser


Video fra min YouTube kanal

100% værdi

hvis du kan genkende

 

Stress


Bekymring


Forvirring


Depression


Lavt selvværd

Dit liv skal fra nu af være inspirerende og lykkeligtJeg guider og støtter dig til at leve et mere rigt spirituelt og inspirerende liv,

som gør dig lykkeligere.

Det får du ind i dit liv

i stedet for!

 

Lykketilstand


Autensitet


Leve fuldt ud


Balance 


Højt selvværd

Det er let at tilgå materialet online


Når og hvor det passer dig på din smartphone, ipad eller PC


Hvis ikke du er særlig teknisk hjælper jeg dig selvfølgelig!  


PS:

Hvis du tilmelder dig nu, ligger der allerede undervisningen klar til dig helt gratis.


Du vil få masser af spirituel viden og personlig indsigt


Så jeg vil fortælle dig om den åndelige verden, dens opbygning og hvordan du kan interagere med den og få hjælp fra den.


 • Jeg vil bl.a. gennemgå forskellige emner som clairvoyance og healing, reinkarnation og tidligere liv, manifestation og bøn, hypnose og selvsuggestion og mange flere.
 • Jeg vil lære dig, at bruge forskellige intuitive værktøjer som pendulering, englekort, åndedrætsøvelser, selv-healing, meditation og mange flere.
 • Igennem hele materialet vil jeg have fokus på din egen omsorg og kontakt til dig selv gennem undervisning og øvelser.

Det er let at komme med

 1. Du køber kursus abonnementet
 2. Du logger ind
 3. Du vil får adgang til nyt materiale hver måned, som du kan se, når du vil. Du vil få både undervisningsvideoer, guidet meditation, Spirituelle øvelser og hypnoser.
 4. Du kan skrive eller ringe til mig i min telefontid, hvis du har brug for hjælp.
 5. Vi har en facebookgruppe til support og fællesskab. 

 

Klubben kører et tema ad gangen


Jeg kan naturligt nok ikke tilbyde alt på en gang den første måned, men vil stille og roligt måned for måned støtte dig i din spirituelle udvikling, gennem undervisning, øvelser og meditationer som vil afbalancerer, understøtte og booste din spirituelle udvikling.Jeg serverer det hele struktureret, let og elegant!

Video fra min YouTube kanal


 Tilmelding


 1. Klik på knappen herunder og få straks adgang til klubben
 2. Du vil få en email med login-oplysninger
 3. Så er du med på holdetDu er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.


Din Pris kun 247 kr.


Der er intet at miste, men alt at vinde!

2  -  4  -  7  og så er du med!


Det får du:

 • Skarp undervisning - værdi: 500,00 kr
 • Lækker guidet meditation - værdi: 250,00 kr
 • Effektive spirituelle øvelser - værdi: 250,00 kr
 • Spirituelt fællesskab med sparring - værdi: 150,00 kr
 • Den første der får besked om nedsatte behandlinger -  150,00 kr
 • 10 hypnoser der afbalancerer 10 livsområder - 997,00 kr.

Total værdi hver måned: 2.297,00 kr

Bonus:

Hvis du er meget hurtigt, får du min Chakra Masterclass til en værdi af 1.846,00 kr. med som bonus gave.

 


Total værdi af bonus:     1.846,00 kr

Det sparer du:

Besparelse ved tilmelding: 3.896,00 kr.

Besparelse hver md: 2.050,00 kr.

 

Skynd dig - inden prisen stiger.

 

Du betaler 247 kr. pr. md.


Eva Stonor Krum Møller anbefaler klubben

Jeg har nu været med her i Coach2Balance i Ca en måneds tid, og har nu været igennem der meste af det materiale der lå af spændende ting. Jeg meldte mig ind for at "finde mig selv" lidt mere, og måske være heldig at komme lidt mere i balance. Jeg må sige jeg ikke er blevet skuffet, tvært i mod, jeg lærer for det første en hel masse nyt, som jeg ikke har "set" oplevet andre steder, elsker Tabitha's tilgang til det, og netop det at det er nyt, lærerigt og ja, meget jeg ikke har set før, det gør det spændende. f.eks hendes chakra øvelser, aldrig hverken set eller hørt dem omtalt før, men for mig giver det mening. bevægelse, flow, og sådan er så mange posetive og overraskende ting. Og dybe lærerige ting, der giver stof til eftertanke og mening, og det er hele vejen rundt. Fantastisk. Og så elsker jeg at jeg mærker at Tabitha bare hviler i være sig selv, hvor ville det være befriende hvis vi alle var det. Kan kun anbefales med alle de stjerner jeg kan give. Prøv det. ❤Eva Stonor Krum Møller: Jeg er med og det er så dejligt. Lærer så meget, og synes det er spændende, og udfordrende, og det er mig, elsker at lære, elsker at lære fra mig, og at tage mig af andre, og være med i en gruppe og noget socialt, passer til mit skytte tegn. Ha ha. ❤ tak Tabita, er glad for at være med, elsker din måde tilgang og energi, ????


Maj Sønderskov anbefaler klubben

Det at meditere efter Tabithas guidede meditationer, det har forandret rigtig meget for mig. Det har givet mig roen i min dagligdag! Så meget så mine voksne børne og min mand siger: “Du er meget mindre sårbar, du er meget mere dig selv og du er meget gladere. Da Tabithas meditationer har været relativt enkle, korte og lette at gå til, har jeg ikke mistet fokus undervejs.

Undervisningsmodulerne er relevante og jordnære og som underviser fremstår Tabitha vidende og autentisk. Tabitha inddrager egne erfaringer, hvilket gør mig tryg i forhold til at prøve de forskellige teknikker og øvelser, ligesom jeg værdsætter, at der er mulighed for at stille Tabitha spørgsmål undervejs.

Det fortæller andre

Catrine Lone Nielsen anbefaler klubben

Kan på det varmeste anbefale Tabitha og medlemskabet. Har tilmed modtaget en fantastisk fjernhealing og der bliver fulgt op og hjulpet hvor du har brug for det. Der er rigtig mange gode tjenester i medlemsskabet - som kan benyttes når som helst man selv bedst har tiden til det. Er helt tryg ved både Tabitha og alle redskaberne der kan benyttes. ❤️❤️❤️❤️❤️


Få et gratis kursus


Hver måned kommer der nye spændende kurser, men når du tilmelder dig, kan du se sidste måneds kursusmateriale helt gratis.
P.t. Opnå livslang succes på 5 minutter (om dagen)Hvor længe tør du vente?Hvis du stadig er i tvivl, så klik på en af disse knapper.