Spirituel Online Klub


KLUB


Spirituel Livskvalitet

Udforsk dine spirituelle evner

- og kom i balance med dig selv!

Du er her fordi


Du interesserer dig for spiritualitet og lykke, og du ved at dit liv skal leves på dine betingelser Nu og fremover!


Måske har du nogle udfordringer og blokeringer, som du gerne vil gøre op med, samtidig med at du ved, at du har uforløste ønsker og muligheder, som du gerne vil finde og udleve!
KUN LIGE NU!


❤️1❤️2❤️3 


og så er du med!


Tilmelder du dig lige nu,

får du min Chakra Masterclass med,

til en værdi af 1.846,00 kr.


Din Pris kun 123 kr.


 (Normalprisen for klubben er 247 kr pr md)


7 dages tilfredshedsgaranti

eller pengene tilbage!

Hver måned ny meditation

Det at skabe ro i dig, er essentielt for at du kan få overblik over dit liv og skabe det liv du ønsker. Derfor er der altid relaterede meditationer til undervisningenDet er let og inspirerende!


Det er super let at være på online kursus. For online undervisningen kan du følge lige når og hvor det passer dig på din smartphone på farten, hjemme i sofaen på din ipad eller foran din PC i dit hjemmekontor. Og det er i denne tid, en helt smittefri undervisningsform. Det eneste du kan blive smittet af er glæden ved at meditere og oplevelsen ved at blive bragt ind i ro og balance i dig selv. For du kan logge ind når som helst på døgnet. Der er altid åben på min kursusportal.    

Om Klubben


Du får hver eneste måned ny inspiration i form af online undervisning, meditationer, øvelser og fjernhealing.

Du lærer en masse om spirituelle sammenhænge, og om hvordan du kan bruge din intuition til at skabe ro og glæde i dig selv og i dit liv. Det kræves ingen forudsætninger at være medlem i klubben, for jeg fortæller dig alt du har brug for, for at åbne din bevidsthed for det spirituelle.

Klubtema:Engle og andre magiske væsener

Lær at kende forskel på de forskellige væsener og at være i god kontakt med dem der højner din energi.Tilmelder du dig lige nu, 

får du også min online Chakra Masterclass


SPECIAL PRIS


Skynd dig!


Skal du være med?

Jeg er selv lykkelig hver dag


Jeg ved at det er muligt, for jeg har selv oplevet den transformation! Mit liv tog en drastisk vending, da jeg for 12 år siden blev kørt ned af en lastbil. På det tidspunkt var jeg fuldstændig ude af kontakt med mig selv, i et job jeg hadede, depressiv og uden energi og meget bedre blev det ikke fra rullestolen. Jeg stod ved en skillevej og jeg valgte at lytte til min spirituelle kraft og evne. I dag er jeg lykkelig hver dag når jeg står op. Jeg glæder mig til dagen, alt det jeg skal opleve og de mennesker jeg skal elske at elske og hjælpe og guide til et mere harmonisk og lykkeligt liv. 


Jeg viser dig hvordan


Jeg tænker nogle gange tilbage til den periode i mit liv. Og netop derfor brænder jeg så meget for at lære andre at slippe deres bekymring, stress, energiforladthed, smerter, forvirring og depression og opnå den samme balancerede tilstand, som jeg nyder hver dag. Jeg har opnået en lykkelig balanceret væren i livet gennem udvikling af min naturlige spirituelle evne og netop derfor kan jeg vise dig, hvordan du kan opnå det samme. Eva Stonor Krum Møller - Om klubben

Lyder fantastisk, glæder mig meget, du har allerede lært mig såå meget, og klubben og dig, har været så stor støtte og hjælp for mig i en svær tid jeg stadig er igennem, men uanset det har du mange spændende og interessante ting i klubben, og det at man bliver mødt med den dejlige og spændende måde du fortæller og lærer en ting på, helt på et plan, hvor man forstår sammenhængen med en selv og det spirituelle, giver en troen på, at det her kan også lykkes for mig også, og som sagt synes jeg der er mange spændende ting og elsker du fortæller lige ud, du så gerne vil hjælpe folk til at vise det kan lade sig gøre at få et godt liv, hvis man vil det. Tak for dig. 


100% værdi hvis du kan genkende

 

Stress - som udmatter dig og gør dig usammenhængende

Bekymring - som æder dig op indefra og handlingslammer dig

Forvirring - som gør det svært for dig at finde retning i livet

Depression - som holder dig tungt nede

Lavt selvværd - som følge af ovenstående

Det får du ind i dit liv i stedet for!

 

Lykketilstand - En indre mere varig lykketilstand hver dag.

Autensitet - Lever autentisk og fuldt ud, som det spirituelle væsen du virkelig er.

Leve fuldt ud - Får det fantastisk uopdagede inden i dig levet ud i livet.

Balance - i dig og i forhold til dine omgivelser

Højt selvværd - fordi du hviler i dig selv

Dit liv skal fra nu af være inspirerende og lykkeligt


Jeg kender en vej, som er inspirerende, sjov og forløsende. Den tilbyder jeg dig her. Så du kan opnå et liv fyldt af ro, balance, lykke, glæde og mod på livet hurtigst muligt. 


Jeg guider og støtter dig til at leve et mere rigt spirituelt og inspirerende liv, som gør dig lykkelig.

Oplev kontinuitet, succes og se dig selv transformere


Som klubmedlem, vil du måned for måned få nye indsigter, øvelser og fjernhealinger, som vil gøre dig i stand til gradvist at få ro, overblik og indarbejdet en kontinuerlig kontakt til din spirituelle evne. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Du har en hel måned til at gennemgå materialet og lave øvelserne. I Facebook gruppen vil vi på daglig basis kunne udveksle alt efter ønske og behov. Du bestemmer selv hvor meget tid du vil bruge på materialet.Det vil jeg lære dig


Jeg har massere af erfaring fra mig selv og klienter som jeg vil dele ud af. Jeg er født clairvoyant og mega nysgerrig og jeg startede derfor med tilbage i 1996, at sætte mig grundigt ind i den danske forfatter og mystikker Martinus og hans kosmologi og har siden beskæftiget mig med alternativ behandling og spiritualitet i mange varianter. På mit CV står der certificeret healer, certificeret HumanHelp terapeut, certificeret clairvoyant og certificeret regressionsterapeut, men jeg har langt større bredde end det.


Det du lærer


Så jeg vil fortælle dig om den åndelige verden, dens opbygning og hvordan du kan interagere med den og få hjælp fra den. • Jeg vil bl.a. gennemgå forskellige emner som clairvoyance og healing, reinkarnation og tidligere liv, manifestation og bøn, hypnose og selvsuggestion og mange flere.
 • Jeg vil lære dig, at bruge forskellige intuitive værktøjer som pendulering, englekort, åndedrætsøvelser, selv-healing, meditation og mange flere.
 • Igennem hele materialet vil jeg have fokus på din egen omsorg og kontakt til dig selv gennem undervisning og øvelser.Jeg kan naturligt nok ikke tilbyde alt på en gang den første måned, men vil stille og roligt måned for måned støtte dig i din spirituelle udvikling, gennem undervisning og behandling som vil afbalancerer, understøtte og booste din spirituelle udvikling.


Du får fjernhealing


Hver måned lægger jeg en ny gruppe fjernhealing klar til dig i undervisningsområdet. Sådan, at du kan aktivere den energi jeg har lagt klar til dig i energifeltet, lige når du har lyst eller brug for det.

Det er lidt abstrakt at det kan lade sig gøre. Men alt i universet er energi, der bevæger sig med forskellig hastighed. Når vi samarbejder med den energi, åbner det for en uendelig kaskade af muligheder, som går langt videre end vores fantasi. En af mulighederne er at lægge healingenergi klar til afhentning.

Det er lettere end du tror


Du kan godt bare puste lettet op og skynde dig videre, når en af dine automatreaktioner eller følelsesmæssige ukontrollable reaktioner er drevet over. Men dens mønster forsvinder ikke af den grund, men ligger og ulmer i din underbevidsthed, indtil den næste gang bliver tricket eller provokeret af dig eller noget andet. Og det gør den indtil du vælger bevidst at gøre noget ved den. Og det behøver faktisk ikke være så svært, som du måske går og tror. Med ganske få indsigter og øvelser, kan du på få timer være af med års blokeringer. Så hvorfor vente? Hvorfor fortsætte med at leve i den smerte, når du kan gøre noget ved det nu? Du fortjener et lykkeligt liv nu og altid!


Du vil få masser af viden og indsigt


Så jeg vil fortælle dig om den åndelige verden, dens opbygning og hvordan du kan interagere med den og få hjælp fra den.

 • Jeg vil bl.a. gennemgå forskellige emner som clairvoyance og healing, reinkarnation og tidligere liv, manifestation og bøn, hypnose og selvsuggestion og mange flere.
 • Jeg vil lære dig, at bruge forskellige intuitive værktøjer som pendulering, englekort, åndedrætsøvelser, selv-healing, meditation og mange flere.
 • Igennem hele materialet vil jeg have fokus på din egen omsorg og kontakt til dig selv gennem undervisning og øvelser.


PS:

Hvis du tilmelder dig nu, får du undervisningen for sidste måned gratis med i hatten, da hvert kursus ligger minimum 2 måneder tilgængelig i klubben.


 

Klubben kører et tema ad gangen


Jeg kan naturligt nok ikke tilbyde alt på en gang den første måned, men vil stille og roligt måned for måned støtte dig i din spirituelle udvikling, gennem undervisning og behandling som vil afbalancerer, understøtte og booste din spirituelle udvikling.En overskuelig og inspirerende måde at udleve dig selv på hver dag


lubben giver dig al min viden i nemme overskuelige portioner til en meget lav pris. Hvis du skulle have den samme viden direkte fra mig, ville det koste 7 gange så meget.

Du sparer tid, fordi du blot skal tænde mine videoer og følge mine guidede øvelser og healinger. På den måde kan du undgå på egen hånd at skulle opleve en masse frustration, mislykkede forsøg på øvelser og ikke at føle dig forvirret og opgivende undervejs.

Sådan foregår kurset

 • Kurset foregår online: Det betyder, at du deltager på din device, fx PC, tablet eller smartphone. Og har adgang til månedens materialet, når du har tid og lyst,
 • Du bliver medlem i et lukket forum:  Det betyder, at du får et fællesskab med de andre deltagere og direkte adgang til mig.
 • Hver måned får du ny online undervisning, gruppecoaching og fjernhealing : Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet


Det er let at komme med

 1. Du køber kursus abonnementet
 2. Du logger ind
 3. Du vil får adgang til nyt materiale hver måned, som du kan se, når du vil. Du vil få både undervisningsvideoer, guidet meditation, Spirituelle øvelser og fjernhealing hver måned.
 4. Du kan skrive eller ringe til mig i min telefontid, hvis du har brug for hjælp.
 5. Vi har en facebookgruppe til support og fællesskab. 

Hvis du skynder dig, kommer du med til den nedsatte pris!


Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der opstår nogle spørgsmål.


Din Pris kun 123 kr. Tilmelding

 1. Klik på knappen herunder og tilmeld dig, vi er igang, men du kan stadig nå at være med.
 2. Du vil få en email med login-oplysninger
 3. Så er du med på holdet


Få et gratis kursus


Hver måned udskiftes et tidligere kursus med et nyt!

Så når du melder dig ind, har du måneden ud til at gennmegå et tidligere kursus - helt gratis!


Hvor længe tør du vente?
Eva Stonor Krum Møller anbefaler klubben

Jeg har nu været med her i Coach2Balance i Ca en måneds tid, og har nu været igennem der meste af det materiale der lå af spændende ting. Jeg meldte mig ind for at "finde mig selv" lidt mere, og måske være heldig at komme lidt mere i balance. Jeg må sige jeg ikke er blevet skuffet, tvært i mod, jeg lærer for det første en hel masse nyt, som jeg ikke har "set" oplevet andre steder, elsker Tabitha's tilgang til det, og netop det at det er nyt, lærerigt og ja, meget jeg ikke har set før, det gør det spændende. f.eks hendes chakra øvelser, aldrig hverken set eller hørt dem omtalt før, men for mig giver det mening. bevægelse, flow, og sådan er så mange posetive og overraskende ting. Og dybe lærerige ting, der giver stof til eftertanke og mening, og det er hele vejen rundt. Fantastisk. Og så elsker jeg at jeg mærker at Tabitha bare hviler i være sig selv, hvor ville det være befriende hvis vi alle var det. Kan kun anbefales med alle de stjerner jeg kan give. Prøv det. ❤Eva Stonor Krum Møller: Jeg er med og det er så dejligt. Lærer så meget, og synes det er spændende, og udfordrende, og det er mig, elsker at lære, elsker at lære fra mig, og at tage mig af andre, og være med i en gruppe og noget socialt, passer til mit skytte tegn. Ha ha. ❤ tak Tabita, er glad for at være med, elsker din måde tilgang og energi, ????


Catrine Lone Nielsen anbefaler klubben

Kan på det varmeste anbefale Tabitha og medlemskabet. Har tilmed modtaget en fantastisk fjernhealing og der bliver fulgt op og hjulpet hvor du har brug for det. Der er rigtig mange gode tjenester i medlemsskabet - som kan benyttes når som helst man selv bedst har tiden til det. Er helt tryg ved både Tabitha og alle redskaberne der kan benyttes. ❤️❤️❤️❤️❤️


Maj Sønderskov anbefaler klubben

Det at meditere efter Tabithas guidede meditationer, det har forandret rigtig meget for mig. Det har givet mig roen i min dagligdag! Så meget så mine voksne børne og min mand siger: “Du er meget mindre sårbar, du er meget mere dig selv og du er meget gladere. Da Tabithas meditationer har været relativt enkle, korte og lette at gå til, har jeg ikke mistet fokus undervejs.

Undervisningsmodulerne er relevante og jordnære og som underviser fremstår Tabitha vidende og autentisk. Tabitha inddrager egne erfaringer, hvilket gør mig tryg i forhold til at prøve de forskellige teknikker og øvelser, ligesom jeg værdsætter, at der er mulighed for at stille Tabitha spørgsmål undervejs.

Der er intet at miste, men alt at vinde!

1  -  2  -  3  og så er du med!


Det får du:

 • Skarp undervisning - værdi: 500,00 kr
 • Lækker guidet meditation - værdi: 250,00 kr
 • Effektive spirituelle øvelser - værdi: 250,00 kr
 • Transformerende gruppe fjernhealing - værdi: 250,00 kr
 • Spirituelt fællesskab med sparring - værdi: 150,00 kr
 • Udvalgte rabatter på personlige behandlinger -  477,00 kr

Hvis du er meget hurtigt, får du min Chakra Masterclass til en værdi af 1.846,00 kr. med som bonus gave.

 

Hvis du tilmelder dig lige nu, får du undervisningen for sidste måned gratis med i hatten, da du altid har adgang til klubbens aktuelle tema

Bonus:

Det sparer du:

Total værdi hver måned: 1.877,00 kr

Din pris lige nu 123  kr. pr. md - besparelse 1.754,00 kr. pr. md.

Tilmeld dig straks, for en total besparelse på 3.600,00 kr. denne måned og 1.754 kr. hver måned fremover

 

Skynd dig at tilmelde dig, for prisen bliver meget snart sat op til 247,00 kr. pr. md.

 

Din Pris kun 123 kr. pr. md.


FAQ - har du nogle spørgsmål?

 • Hvis du skulle have den samme viden direkte fra mig, ville det koste 7 gange så meget. 
 • klubben er et abonnement, så derfor får du så meget materiale for så lidt.
 • Den tid, du investerer nu, kommer igen ved besparet tid senere fordi du bliver mere lykkelig og dermed bedre til at løse opgaver i livet.
 • Min metode garanterer resultatet - det er en anden metode + personlig støtte.
 • Jeg giver en meget grundig vejledning, og du kan altid spørge. 
 • Jeg hjælper dig til hvordan du logger ind og bruger kurset.
 • Er du ikke klar nu - det bliver du, når du går igang! Det næste skridt vil altid vise sig, når du først er på vejen.
 • Du har en hel måned til at se og gennemgå materialet og noget af det kan du downloade.
 • Klubben er en helt unik mulighed for at være med i et fællesskab hvor du kan modtage personlig støtte og vejledning imens du gennemgår materialet.
 • Materialet er delt op i logiske små bider. Du skal ikke bruge mere end 20-30 transformerende minutter hver dag.
 • I forhold til gruppecoaching behøver du ikke at deltage med navn. Du kan være anonym og være med som passiv deltager.
 • Hvis du mener at du selv kan finde ud af transformationen, så regn med at du skal bruge hundredevis af timer.
 • Du har måske prøvet og fejlet masser af gange. Få hjælp nu og opnå dit mål.
 • Det er helt normalt at have udfordringer med at leve spirituelt i en travl hverdag, og det er super svært at klare selv.


Hvis du stadig er i tvivl, så klik på en af disse knapper.