Spirituelt Balanceret Jul


Spirituelt  Balanceret Jul

Skab kontakt til din indre visdom!

Bliv medlem af klub Spirituel Lykke!Spirituel og intuitiv selvudvikling på den balancerede, selvkærlige, skønne, nærende og inspirerende måde.
Fordi jeg inspirerer og støtter dig, så dit sjælslys kan brænde klart og tydeligt i samklang med julens energier og alle de forventninger der ligger til julens knas. Både det der knitrer, smager og gnistrer. Altså det du oplever og det der påvirker din juleglæde på alle niveauer, for der er ingen grund til at lide af vinterdepression.
Når du skaber juleglæden inde fra dig selv, kommer du til at stå stærkt, balanceret og lysende som den smukke sjæl du er.
Hele julemåneden får du inspirerende undervisning, guidede meditationer og kanaliserede læsninger. Og hvis du har lyst, kan du fortsætte med at holde den gode energi på et nytårsforløb.


Bliv inspireret af videoen til venstre herfor.Kontakt til din


Hjerte- intelligens


Gennem taknemmelighed og medfølelse til dig selv og andre, finder du ind i din autentiske ro og det rum i dig selv, hvor du er fri for ængstelse over julens forventninger på både det fysiske og psykiske plan.


Modtag transformationsskabende undervisning.

Spirituelt


Kanaliserede læsningerFlere gange om ugen, trækkes der kort og gives clairvoyante læsninger til fællesskabet og din indre proces. Det himmelske lys skal skinne ind i dit liv, og give dig lyst til at fejre livet.

Transformerende


Meditation

FjernhealingKom i  kontakt med din intuitive sjæl og oplev spirituel transformation gennem et bevidst fokus på at give din indre stemme et rum til at udtrykke sig i. 

Du lærer at uplade dig selv, så du får ekstra energi i juledagene og undgår julestress og træthed.


Der oploades kontinuerligt nye guidede meditationer og fjernhealing henover december måned.

Hold en


Bæredygtig JulBåde i dit og jordens økosystem.

Inspiration til at holde fokus på din indre balance, så du også kan bidrage til jordens balance. Både den i energien, kemien og økonomien. For julen skal være bæredygtig for dig på alle planer.

Inspiration


Balancer

JuleknasetBåde det du indtager og det du føler i nærkontakt med julens lagdelte og flerdimensionale oplevelse. I samværet med familien eller mangel på samvær med familien. Jeg inspirerer dig en ny spirituel tilgang til at håndterealt juleknaset.

Hold den gode energi


Fortsæt på nytårs forløbet


Udleve dine nytårsfortsæt og iboende potentialer.


Tilmeld dig begge forløb samtidig og få mængderabat.

Værdi for 2.999,00 kr. i denne måned


kun 247 kr. pr. md.


En hel måneds daglig inspiration dedikeret til din 


sjæl      krop      ånd

Eva anbefaler Coach2Balance kurser


Jeg har nu været med her i Coach2Balance i Ca en måneds tid, og har nu været igennem der meste af det materiale der lå af spændende ting. Jeg meldte mig ind for at "finde mig selv" lidt mere, og måske være heldig at komme lidt mere i balance. Jeg må sige jeg ikke er blevet skuffet, tvært i mod, jeg lærer for det første en hel masse nyt, som jeg ikke har "set" oplevet andre steder, elsker Tabitha's tilgang til det, og netop det at det er nyt, lærerigt og ja, meget jeg ikke har set før, det gør det spændende. f.eks hendes chakra øvelser, aldrig hverken set eller hørt dem omtalt før, men for mig giver det mening. bevægelse, flow, og sådan er så mange posetive og overraskende ting. Og dybe lærerige ting, der giver stof til eftertanke og mening, og det er hele vejen rundt. Fantastisk. Og så elsker jeg at jeg mærker at Tabitha bare hviler i være sig selv, hvor ville det være befriende hvis vi alle var det. Kan kun anbefales med alle de stjerner jeg kan give. Prøv det. ❤


Eva Stonor Krum Møller