Spirituelt vægttab

Spirituelt Vægttab


- VIP slankeforløb

med individuel hypnoterapi & fælles undervisning

Ikke mere kamp

Jeg omprogrammer din underbevidsthed, gennem 4 individuelle online sessioner, sådan at dit vægttab bliver let og naturligt og fuld af succesoplevelser for dig. Fordi din underbevidsthed vil komme til at støtte dig i dit vægttab, i stedet for at modarbejde dig!

Kun naturligt vægttab 

Du skal ikke tilpasse dig en rigid kostplan eller et stramt træningsprogram, men lærer i den spirituelle undervisning, hvordan du i kommunikation med din krop og dit underbevidste vælger det der er bedst for dig. 

Hold den slanke linje

Du behøver ikke længere at opleve de her konstante yo-yo turer, hvor du taber dig for blot at tager det hele eller mere på -  igen, igen. I undervisningen lærer du blandt andet at mediterer, så du undgår at blive slået ud af kurs i en periode med foreksempel travlhed eller ved traumatiske hændelser.

Betal 1. gang 5.200 kr eller del betalingen op i 3, 4 eller 6 rater med 1 måned imellem.

Kom i gang for kun 999 kr.

Online henover 12 uger

Onlinematerialet kan du gennemgå lige når det passer dig.

Mens de individuelle terapier foregår efter aftale i dagtimerne, sådan at du får mest muligt ud af dem, når du er udhvilet og fokuseret.


For dig som virkelig vil tabe dig nu!

Og som ved, at der skal et nyt perspektiv og indgangsvinkel til, hvis du skal skabe et holdbart vægttab. Ikke bare et quickfix, med hurtigt tabte kilo, som du tager på igen.

Et ultimativt forløb 

Du har allerede prøvet at quickfikse dit vægttab, så du ved godt, at hvad der forsvandt let, kom også let tilbage. Det er muligt at det virker for nogle med sådan et hurtigt vægttab, men ikke for dig. Derfor er det nødvendigt for dig, at skabe en forandring over længere tid, sådan at dit vægttab også varer ved. Tilmeld dig helt uforpligtende vægttabs inspiration og motivation længere nede på siden, og få tilsendt inspirations e-mails.Ingen skal stå alene,

med så stor en udfordring

Som jeg, kender du muligvis ærgrelsen og håbløsheden, når du mærker eller ser alle dine ekstra kilo. Og du ved, at du burde gøre noget mere for at tabe dig. Måske har du også på slankekure, tabt hele din vægt i kilo mange gange, og taget dem på igen.

For de fleste er det nemlig langt sværere at holde vægten efter et vægttab, end selve vægttabet, som jo er svært nok i sig selv.

Derfor skal ingen stå alene med den udfordring det er at tabe sig og den største udfordring af dem alle, at holde vægten efterfølgende! 

Jeg er selv gået fra svært overvægtig, til overvægtig og er nu lige dumpet til normalvægtig. Så jeg ved hvad jeg taler om, når jeg taler om alle de svære valg og følelser. Både dem jeg har omkring mig selv og min krop og dem som andre og samfundet har til mig og min krop. For overvægt bliver i høj grad stigmatiseret i vores overflods samfund.

Sådan

Gennem individuelle hypnose sessioner og fælles information, peptalks, mindfulness og fællesskab, skaber jeg det miljø og den grobund der skal til, for at du kan smide de for mange kilo på sidebenene.Individuelle sessioner med fællesskab

Forløbet kommer til at bestå af 2 sideløbende spor. Et individuelt med terapi sessioner med mig og et fællesskab med undervisning, peptalks og deling.

Alt kommer til at foregå online henover 12 uger, du starter med onlinekurserne med det samme, og du kan deltage hvor end i landet eller verdenen du befinder dig. Du behøver ikke mere end en smartphone, ipad, PC eller lignende der har netforbindelse.

Du vil få sat gang i dit vægttab, med en individuel online session hos mig og opfølgende sessioner henover perioden. Jeg har samlet rigtig meget erfaring og viden, som jeg vil dele i vores fællesskab, hvor vi også kan støtte og udveksler med hinanden.

Alt kommer selvfølgelig til at foregå i en opløftende og hjertevarm stemning.

Metoden

Mine metoder er kontroversielle, men langt lettere at følge, end at skulle sætte sig ind i tusinde opskrifter og følge en streng planlagt diæt eller tage stropture til det lokale fitnesscenteret. Alt det har jeg prøvet, og det virkede ikke for mig. Det gjorde mig bare mere og mere ulykkelig og ked af det!

Jeg bruger bevidsthedsændring, som mit stærkeste våben, mod de for mange kilo på sidebenene. Og det virker, selvom jeg stadig drikker rødvin og spiser chips og kage. Men nu bare på en anden måde og med en anden bevidsthed. For i min verden, skal der mere til end - nu må du bare tage dig sammen strategien. Du skal finde ind til din naturlige evne til at vælge det der er rigtigt for dig. For i virkeligheden er din krop og din bevidsthed super intelligent, og ved faktisk godt hvad der er bedst for dig. Så derfor skal du have opbygget din selvfølelse på en sådan måde, at du kommer til at hvile i dig selv, på en helt ny og naturlig måde.

VIP forløbet er noget for dig,

hvis du kan genkende:

  • Overvægt
  • Overspisning
  • Trøstespisning
  • Energiforladthed
  • Afmagt, når du tænker på mad
  • Spiser uden at være sulten
  • Spiser for meget af de usunde ting
  • Lavt selvværd
  • Hånlige tanker om dig selv
  • Ingen motivation til dit vægttab

Få helt uforpligtende

tilsend inspiration

til dit vægttab

Spirituel tilgang


Min verden, er en spirituel verden, hvor alt hænger sammen.

Du er krop, sind og ånd!

Så derfor skal alle dele af dig, være med i dit vægttab. Det er det der skaber succesen og det varige vægttab.

Kun at tilgå et vægttab fra en vinkel, skaber indre konflikt i dig, fordi alle dele af dig ikke er med. Så det er derfor vi skal hele vejen rundt om det der er dig! Vi skal have alle dele af dig med.

Derfor kommer forløbet også til at indeholde meditation og bevidsthedsøvelser.

Vi går hele vejen efter din ultimative succes!

Få helt uforpligtende

tilsend motivation

til dit vægttab

Terapien


Gennem coaching og hypnose er det muligt at reducere og fjerne den følelsesmæssige binding til mad, fjerne sukkertrangen, fjerne eller reducere trangen til overspisning og fremme motivationen til en sundere livsstil gennem en let og naturlig adfærdsændring.

Sådan at det bliver helt naturligt og føles let at frigive de overflødige kilo og få kroppen "into shape".

Gennem om-progammering af underbevidstheden styrker jeg dit selvværd og sætter gang i den vildeste selvudvikling, sådan at den indre kamp mellem fornuft, følelser og adfærd slutter. 


Sessionerne forgår online, så du kan sidde i dine vante omgivelser og være helt afslappet og i ro både før, efter og under. Det gør en væsentlig forskel, at du kan være helt dig selv og i dine egen refleksion uden at skulle ud og blande dig med andre, eller tage stilling til at finde vej eller trækkes væk fra din proces.Gastric Hypnose


Gastric Hypnose - Ballon metoden i hypnoterapien er inspireret af det operative indgreb, hvor der indsættes en ballon i maven.


Det er en anderledes og ret effektiv måde at tabe de overflødige kilo på!


Hypnoterapien er bare endnu bedre end det fysiske indgreb, fordi vi undervejs i forløbet arbejder med de traumer og adfærdsmønstre der er knyttet til din hidtidige vægtstigning. Efter sigende finder mange af dem der har fået indlagt en gastric ballon nemlig bare ud af at indtage mere potente kalorierne i flydende form. Sådan at ballonen ikke længere tjener sit formål.


Når du startet et hypnoterapeutisk vægttabsforløb, skal du virkelig ville det. Der er ikke noget der hedder at prøve det.I mit regi er det noget vi gør!

Hypnoterapi adskiller sig!


På væsentlige punkter fra andre terapier. For jeg graver ikke i dine dårlige minder, men kalder dem blot let frem og transformerer dem lynhurtigt.

Resultatet er fantastisk!

Jeg har selv taget rejsen


Jeg har selv kæmpet med overvægt siden min første graviditet for 20 år siden. Jeg har også en følelse af, at jeg kender og har prøvet samtlige af de store slankekure, der har været oppe i tiden. Bare for at nævne nogle af dem. Hvidovrekuren, 10 år yngre på 10 uger, Dukan diæten, 5:2 kuren, Keto(LCHF), Alkaline kuren og så alle de mindre kurer, som jeg har glemt navnet på. Jeg har faktisk også prøvet at være vegetar i en periode, indtil jeg opdagede blodtypekost princippet og blev klar over, at jeg ikke spiste optimalt. Det er alle fantastiske diæter, men jeg kan bare ikke finde ud af at leve så stringent efter en plan, hvor andre har bestemt hvad jeg må spise hvornår og hvordan. Jeg har hver gang gået ind i det med entusiasme, tabt mig noget, for bare at tage det hele på igen senere, når jeg ikke længere kunne holde det gående med min viljestyrke alene.

Det var først da jeg fik en hypnoterapeutisk session, at det bare virkede. Jeg fik ryddet op i de traumer og adfærdsmønstre der spændte ben for mig i mit vægttab og har fået nogle effektive måder at håndtere madmæssige kritiske situationer på. Og jeg glæder mig så meget til at give den mulighed videre til dig, der er klar og motiveret til at give slip på dine overflødige kilo.


Er du det?

Hvad er hypnose

Hypnose er omgæret med mange myter. Måske er det fordi hypnose over tid er blevet omtalt som næsten overnaturligt og uforklarligt. For eksempel tror nogle mennesker, at når du er under hypnose, mister du næsten bevidstheden. Denne misforståelse og mange andre misforståelser kan også stamme fra nutidens sceneoptræden og den måde, hvorpå hypnose ofte fremstilles i film. Folk er ofte bange for at lade hypnotisøren tage kontrol. Men faktisk er det dig der er i en super bevidst tilstand, hvor du til hver en tid kan tage en beslutning om at træde ud af hypnosen. Faktisk er hypnotisøren bare en guide, der stiller relevante og forløsende spørgsmål til din underbevidsthed.

Under hypnose er du i trance, men hypnose er så meget mere end det. Hypnose er også en oplevelse, hvor hypnotisøren taler til dig - det er altså en envejskommunikation.

Trance er en helt naturlig tilstand, som du allerede selv går ind i flere gange om dagen. Du kender det fra at stå og glane ud af vinduet, være fanget ind i en TV serie eller at køre fra A til B og ikke kunne huske, hvordan du er nået dertil. I de situationer er du i en form for trancetilstanden, som du selv er gået ind i og efterfølgende har været i stand til at bevæge dig ud af igen. 

Når du ved scene hypnose ser folk løbe rundt og opføre sig som en kylling, er det dybest set fordi de selv et eller andet sted synes, at det er sjovt at være med i showet, og derfor har tilladt at hypnotisøren tager over i lige denne situation. I den udvælgelse hypnotisøren foretager, taler man derfor om at nogle ikke er hypnotiserbare, men alle er hypnotiserbare i en eller anden grad, der er bare nogle der ikke er det i den situation, fordi de dybest inde alligevel ikke ønsker at risikere at blive udstillet på den måde. Så din bevidsthed vil altid passe på dig, og vurdere om det er sikkert at gå i trance.

Hypnose vs hypnoterapi

Til forskel for traditionel hypnose, så foregår der i hypnoterapi en dialog - det er en dialog mellem klienten og hypnoterapeuten, hvor der arbejdes terapeutisk, mens klienten er i en hypnotisk tilstand - altså trance.

Hypnoterapi er en form for behandling, der kan løse mange bevidsthedsmæssige udfordringer og problemematikker. Ofte er vi slet ikke klar over, at det uhensigtsmæssige vi går og gentager og gentager i vores liv, kan have sin oprindelse i en ubearbejdet traumatisk oplevelse eller en konklussion, som vi har taget på et tidspunkt, hvor den var logisk og hensigtsmæssig, men nu er den bare en klods om benet, for at vi kan komme videre i livet og opnå det vi drømmer om. 

Med hypnoterapi kan vi opløse og transformere den automatik, sådan at vi skaber den nødvendige forandring. 

I selve sessionen, vil du se, føle og opleve en helt masse, som kommer fra den underbevidste del af din bevidsthed, som ved alt. Det er en vigtig del af transformationsprocessen, at du er i kontakt med din underbevidsthed.

Vi arbejder positivt og i forhold til, hvordan dit liv skal være fra nu af, når det er så meget nemmere at være dig og du er den stærkeste udgave af dig selv. Så selvom du kommer med en problematik, så vil en session være en oplevelse af lettelse, hvor hele fokus er på, at du komme af med det der tynger dig og at du i stedet får adgang til din livskraft og dine ressource.

Er du klar tiæ den forandring?

For den livsforandring som du drømmer om, kan du opnå på en eller ganske få behandlinger.


Få det hele,

for under

det halve!


Spar 63%

på VIP forløbet

Så let er det at blive slankere!

Vælg din pakke

Klik og følg flowet

Slank med Gastric Hypnose

Kun sessionerne uden VIP fællesskab og den spirituelle kursuspakke.

4 personlige session

- online


Det ultimative hypnoterapeutiske individuelle slankeforløb, der igangsætter og booster din vægttabsrejseI alt

Betal 4.200 kr

Forsamtale

Det ultimative VIP forløb 

Spar 63%

Gastric Hypnose

+

Den spirituelle

Kursuspakke

+

gave

VIP fællesskab


VIP Fælleskab

Kun i denne pakke


Indhold:

Undervisning

Peptalks

Deling og sparing 

Alt det der gør, at du holde dit vægttab


Slank med Gastric Ballon

kr

4.200,00

Kursuspakken

kr

10.000,00

Total værdi

kr

14.200,00

Spar 9.000

Betal kun

5.200 kr

Ratebetaling mulig

del op i 3, 4 eller 6 rater

Kom i gang for kun 999 kr.


Kun 4 pladser til denne pris

efter først til mølle

VIP

Du starter kursusdelen

med det samme.

Mens de individuelle personlige online sessioner med Gastric Ballon aftales med mig primært på formiddage. Du kan bruge en smartphone, Ipad, PC eller lignende ved vores møder.

Den spirituelle kursuspakke

UDEN

Gastric Hypnose

sessioner

Transformerende

online kurser

der støtter dig i dit vægttab, sådan at du kan holde det.

(P.S. Du får kursuspakken med i VIP forløbet, som er nedsat med 63% lige nu.)

Bliv afbalanceret og centreret i dig selv, sådan at du kan holde fokus på dit vægttab mens du taber dig, og vigtigst af alt, at du holder en stabil vægt efterfølgende.

Studier viser at mere end 80% har udfordringer med at holde vægten efter et vægttab. 


Bevidsthedsskifte

kr

2.999

Tal med din intuition

kr

5.500

Livstransformation

kr

299

Meditation i sin oprindelig form

kr

2.997

Total værdi

kr

11.795

Betal kun

10.000 kr

OBS! Indeholder kun kurserne - bestil VIP forløbet til 5.200 kr, hvis du vil have det hele til under det halve.

SPØRGSMÅL

Stil dine intelligente og/eller dumme spørgsmål til mig (for den slags findes ikke) alle spørgsmål besvares selvfølgelig uddybende og relevant.