Engle og magiske væsener

Mød selv dine engle og andre magiske væsener


Et forløb for dig, der efter en livskrise nu ved,

at dit liv skal leves efter dit hjerte og på dine betingelser


Gennem vores opvækst lærer de fleste af os, primært om den gældende opfattelse af virkeligheden, og det er en rigtig god basis for at vi kan eksisterer i verdene. Men vi er også mange der mærker, at der er andet og mere, end det som vi har lært om i skolen. For i livets skole oplever vi, at der er mange sandheder, og at hvert enkelt menneske netop har hver deres opfattelse af sandheden og virkeligheden. Så hvis du lige som jeg, fornemmer at englene og andre magiske væsner eksisterer i vores sfære. Og du ligesom jeg allerede gør det, gerne vil møde, få råd, hjælp, healing og støtte fra englene. Så er det det jeg vil undervise og guide dig igennem på en let og simpel måde. For jeg har alle den viden og erfaring der skal til, for at give dig den indsigt og oplevelse.

Jeg er selv opdraget traditionelt og har efter en livskrise, hvor jeg på cykel blev kørt ned af en lastbil, oplevet at mit liv derefter måtte og skulle leves efter mit hjerte og på mine betingelser. Så jeg har selv gået den vej jeg tilbyder dig. Men du behøver ikke bruge ligeså meget tid og forvirring som jeg brugte på det i starten, for jeg giver dig det hele i videoer og lydfiler, så du bare skal læne dig tilbage og lytte!


Du ved nu, at du vil leve efter dit hjerte!

Brug denne rabatkode

Særlig Julepris 2022


Derfor ønsker du at være i bedre og mere intens kontakt med englene, du ønsker at få hjælp og støtte fra englene og du ønsker at være guddommeligt vejledt!Videoer fra YouTube som leder til denne side - så det link jeg taler om i videoerne, er her til. Men du kan klikke på tilmeldingsknappen til forløbet!


Brug denne rabatkode

Særlig Julepris 2022

Vi er alle spirituelle væsener, men ofte er vores liv fyldt med så meget andet, end det at opleve os selv som et spirituelt væsen. For der er hele tiden så meget i vores fysiske liv vi skal forholde os til, for at få det til at fungere på det jordiske plan.

Jeg ved godt hvordan det er at have tusinde af opgaver at skulle holde styr på, så derfor har jeg udviklet forløbet sådan, at du får det hele i små overskuelige og helt igennem dækkende og støttende bidder. Jeg guider dig igennem hvert step i processen, og før du ved af det, er du helt simpelt og let i kontakt med din egen spiritualitet og dine engle.

For du er født med evnen til at kunne kommunikere med englene! Du har bare fået af-lært den og skal have den genaktiveret.

Når du er i kontakt med dine engle og andre magiske væsner bliver den forvirring og ensomhed du ind imellem kan føle afløst af indre vished, ro og glæde over at være tilstede i livet! 


Der strømmer engleenergi ind på kloden i denne tid


Særligt i denne tid strømmer der højfrekvent lys ind på jordkloden, med varsel om den nye gyldne tidsalder, hvor vi alle kan hæve vores bevidsthedsfrekvens og få en dybere sjælskontakt og bedre adgang til vores spirituelle evner.


Vil du tiltrække dig den energi, så dit sjælspotentiale kan komme til udtryk og du kan inkarnere dit autentiske jeg?

Vil du udvikle dine spirituelle evner, som du er forudbestemt til?

Vi - du og jeg - er lys bringere, som er født med et kald i sjælen, til at gå forrest og bringe den nye tids bevidsthed ind på kloden.


Hvis ikke du føler det sådan lige nu, vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at guide dig ind i din egne forståelse af dit spirituelle potentiale.


Forløbet har fokus på, at du får åbnet din egen evne til at kommunikere med engle. Så du får åbnet en ren og stærk kanal direkte til din skytsengel, ærkeenglene og engletjenesten, som allerede står og venter spændt på, at du kontakter dem. Du lærer at åbne dine evner for at bede om og modtage hjælp fra englene, som er skabt af højfrekvent stof.

Du bliver kærligt introduceret til englenes mangfoldighed og uudtømmelige energi-ressourcer, som de vil lade drysse ned over dig, hvis blot du beder dem om det. Så sender de dig deres lys i den reneste energifrekvens, der både hjælper dig selv, men også dem du går med i livet, med at holde balancen og leve mere bevidst.

Englene arbejder på udbredelse af kærlighed i alle bevidste væsener, så deres kærligheds lys vil løfte dig op i en højere, og renere bevidstheds-frekvens.

Vidste du for eksempel, at engletjenesten altid står til rådighed for, at vise dig livets mirakler, forudsat at du beder dem i taknemmelighedens lys?


Online undervisningen kommer direkte til dig, på din device. Du skal ikke engang afsted efter den, men kan selv vælge hvor og hvornår du vil tænde for den. Og du kan spole frem og tilbage som du vil, og høre noget igen, hvis du har brug for det.


Forløbet starter - Med det samme online

Fra dette tidspunkt kan du se det 1. modul igen og igen og lige når det passer dig. Herefter frigives der et nyt modul hver uge, som du ligeledes kan se igen og igen og når det passer dig

Hvert modul indeholder en undervisningsvideo og en guidet øvelse eller meditation.Video fra YouTube som leder til denne side - så det link jeg taler om i videoen, er her til. Men du kan klikke på tilmeldingsknappen til forløbet!

Lær at tyde tegnene på

at dine engle er på besøg!


Kursusindhold


12 modul henover 12 uger


Modul 1

Intro - Åbner for din forståelse af engle og væsener


Modul 2

Inkarneret og ikke inkarneret

Du lærer hvordan du kan genkende lette og tunge ikke inkarnerede væsener


Modul 3

Dimensionslag

Du lærer om forskellige bevidstheder i forskellige jordiske dimensionslag og riger


Modul 4

De himmelske riger

Du lærer om de formål de forskellige bevidstheder i de himmelske lag har


Modul 5

Guider og skytsengle

Du lærer om guiders og din skytsengels formål


Modul 6

Engle

Du lærer om de forskellige slags engle

Modul 7

Du lærer at bruge engle og orakelkort


Modul 8

Du introduceres for ærkeenglene og din skytsengel

Du lærer hvem de er og hvordan de må og kan hjælpe dig


Modul 9

Handler om engletjenesten, fredsengle, jordengle og ny-tids-engle

Alle er de leverandører af hverdagens mirakler

Du lærer hvordan du kan bede dem bringe dig disse små mirakler


Modul 10

Du gives indsigt i hvordan taknemmelighed og bekræftelser 

kan feje dine bekymringer af vejen


Modul 11

Handler om din bevidste og ubevidste kontakt til dine engle

Du lærer om 2 forskellige perspektiver at kalde på englene på


modul 12

Du lærer hvad du rent praktisk kan gøre, for at påkalde englene

Og får indsigt i forskellige bønne teknikker

Få hævet din frekvens ide tunge vinter måneder, ved at lytte til undervisningen, følge de guidede øvelser. Læne dig tilbage og opleve den ro og lethed englene bringer ind til dig i de guidede meditationer.

Din underviser på forløbet

Tabitha Daric-Schjøtt

Clairvoyant vejleder og formidler


Forløbets værdi: 3.096,00 kr


Spar 70%

Særlig julepris 2022


997 kr


Spar 1.999,00 kr2 rate muligheder: 2 månedsrater á 555 kr. eller 3 månedsrater á 375 kr.


Hvorfor vente!

Når du har tiden til det nu!


Skynd dig at tilmelde dig, ved at klikke på nedenstående knap!


Brug denne rabatkode: Særlig Julepris 2022

Brug denne rabatkode

Særlig Julepris 2022