Engle og magiske væsener

Mød dine engle og andre magiske væsener


Særligt i denne tid strømmer der højfrekvent lys ind på jordkloden, med varsel om den nye gyldne tidsalder, hvor vi alle kan hæve vores bevidsthedsfrekvens og få en dybere sjælskontakt og bedre adgang til vores spirituelle evner.


Vil du tiltrække dig den energi, så dit sjælspotentiale kan komme til udtryk og du kan inkarnere dit autentiske jeg?

Vil du udvikle dine spirituelle evner, som du er forudbestemt til?

Vi - du og jeg - er lys bringere, som er født med et kald i sjælen, til at gå forrest og bringe den nye tids bevidsthed ind på kloden.


Hvis ikke du føler det sådan lige nu, vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at guide dig ind i din egne forståelse af dit spirituelle potentiale.


Kurset har fokus på, at du får åbnet din egen evne til at kommunikere med engle. Så du får åbnet en ren og stærk kanal direkte til din skytsengel, ærkeenglene og engletjenesten, som allerede står og venter spændt på, at du kontakter dem. Du lærer at åbne dine evner for at bede om og modtage hjælp fra englene, som er skabt af højfrekvent stof.

Du bliver kærligt introduceret til englenes mangfoldighed og uudtømmelige energi-ressourcer, som de vil lade drysse ned over dig, hvis blot du beder dem om det. Så sender de dig deres lys i den reneste energifrekvens, der både hjælper dig selv, men også dem du går med i livet, med at holde balancen og leve mere bevidst.

Englene arbejder på udbredelse af kærlighed i alle bevidste væsener, så deres kærligheds lys vil løfte dig op i en højere, og renere bevidstheds-frekvens.

Vidste du for eksempel, at engletjenesten altid står til rådighed for, at vise dig livets mirakler, forudsat at du beder dem i taknemmelighedens lys?


Online undervisningen kommer direkte til dig, på din device. Du skal ikke engang afsted efter den, men kan selv vælge hvor og hvornår du vil tænde for den. Og du kan spole frem og tilbage som du vil, og høre noget igen, hvis du har brug for det.

Jeg holder dig i hånden hele vejen!


Tabitha 

Din underviser og mentor

Pris og betalingsløsninger

4 moduler over 2 uger


Kun 499 kr. af en gang 

eller

2 månedlige rater á 279 kr.

3 månedlige rater á 189 kr.


STANDBY PRIS KUN 400 KR

Følg os på de sociale medier

Vi er på Facebook, YouTube og Instagram

Vil du modtage et GRATIS kursus om KARMA?


Skriv dig op til nyhedsbrevet og få et online videokursus om karma.

Du kan selvfølgelig når som helst melde nyhedsbrevet fra.

Kontakt


Tabitha Daric-Schjøtt

Email: mail@coach2balance.dk

Telefon: +45 61286677

Telefontid

Man-, ons-, og torsdag kl. 9-10

Copyright @ All Rights Reserved to Coach2Balance.dk

#mailmunch-pop-843249